Selasa, 16 Juni 2020

Urip Sak Dermo Ngelakoni


Urip iku sak dermo Ngelakoni, ngelakoni opo sing ingkang dadi adepan lan tanggung jawabe. Urip iku ngelampahi, ngelampahi opo ingkang dadi tugas lan amanate Gusti. Urip kanti ikhlas, Kanti ati-ati Nastiti, Ben agawe raharjaning diri

Tidak ada komentar:

Posting Komentar